Tyhy -päivät, polttarit tai muut kekkerit

Haluatko viettää elämyksellisen juhlan tai hauskan ja voimaannuttavan työpaikan tyhy-päivän keskellä kaunista maaseutumiljöötä? 

Ohjelmassa voi olla esimerkiksi: eläinesittely, elämyksellinen eläinkävely,  tarinointi kuulijan vastuulla Tarinaliiterissä vanhojen tavaroiden ympäröimänä, porukallenne mieluinen kilpailu, suopungin heittoa vai haluatko meidän räätälöivän juuri teille mieluisan ohjelman.

Lisäksi tilauksesta esim. purtavaa, nuotiokahvit, tikkupullan paistoa,  sauna ja palju.

Voit varata käyttöösi  Riihipirtin, Tuiskuntupa kodan tai retroilla huonekaluilla ja tavaroilla sisustetun Hanhibaarin. Halutessanne voitte viettää päivän myös pelkästään ulkoillen ja käyttäen jotain Hanhenlennon nuotiopaikoista.

tyhy-paketti 1. Eläinesittely tai vaihtoehtoisesti jokin muu aktivitetti. Valitun tilan käyttö, kesto 2 h hinta 180€ ( 20 hlö)

tyhy-paketti 2. Eläinesittely ja lisäksi yksi muu aktiviteetti, valitun tilan käyttö, kesto 3 h, hinta 270€ (20 hlö)

Tyhy-paketti 3. Eläinesittely ja jokin muu aktiviteetti. Lisäksi Tuisku-poron arpajaiset tai jumppahetki. Valitun tilan käyttö, kesto 4 h, hinta 360€ (20 hlö)

Tyhy-paketti 4. Eläinesittely ja jokin muu aktiviteetti. Valittu tila käytössä, kesto 6 h. Valmiiksi lämmitetty sauna vastoineen ja pefletteineen. Käytössä sup-laudat 2 kpl, kanootti, vene ja uimaranta. Hinta 540€ ( 20 hlö). 

Pyydä tarjous!

Omien eväiden tuominen ja nauttiminen on meillä myös sallittua.

Tervetuloa viettämään unohtumattomia tähtihetkiä Hanhenlentoon!