Tyhy-päivät, polttarit tai muut kekkerit

Haluatko viettää elämyksellisen juhlan tai hauskan ja voimaannuttavan työpaikan tyhy-päivän keskellä kaunista maaseutumiljöötä? 

Ohjelmassa voi olla esimerkiksi: eläinesittely, elämyksellinen eläinkävely,  tarinointi kuulijan vastuulla Tarinaliiterissä vanhojen tavaroiden ympäröimänä, porukallenne mieluinen kilpailu, suopungin heittoa, tai juuri teille räätälöity muu mieluisa ohjelma.

Lisäksi tilauksesta esim. purtavaa, nuotiokahvit, tikkupullan paistoa,  sauna ja palju.

Voit varata käyttöösi  Riihipirtin, Tuiskuntupa-kodan tai retroilla huonekaluilla ja tavaroilla sisustetun Hanhibaarin. Halutessanne voitte viettää päivän myös pelkästään ulkoillen ja käyttäen jotain Hanhenlennon nuotiopaikoista.

Tyhy-paketti 1. Eläinesittely tai vaihtoehtoisesti jokin muu aktiviteetti. Valitun tilan käyttö, kokonaiskesto 2h, hinta 180€ (sis. 15 hlö), lisähenkilöt 12€/hlö.

Tyhy-paketti 2. Mindfullness*) 1h, sisältää tilan käytön. Kokonaiskesto 2,5h. Hinta 180€ (sis. 15 hlö), lisähenkilöt 12€/hlö. 

Tyhy-paketti 3. Eläinesittely ja lisäksi yksi muu aktiviteetti, valitun tilan käyttö, kokonaiskesto 3h, hinta 270€ (sis. 15 hlö), lisähenkilöt 18€/hlö.

Tyhy-paketti 4. Eläinesittely ja jokin muu aktiviteetti. Lisäksi Tuisku-poron arpajaiset tai jumppahetki. Valitun tilan käyttö, kokonaiskesto 4h, hinta 360€ (sis. 15 hlö), lisähenkilöt 24€/hlö.

Tyhy-paketti 5. Eläinesittely ja jokin muu aktiviteetti. Valitun tilan käyttö, kokonaiskesto 6h. Valmiiksi lämmitetty sauna vastoineen ja pefletteineen. Käytössä sup-laudat 2 kpl, kanootti, vene ja uimaranta. Hinta 540€ (sis. 20 hlö), lisähenkilöt 27€/hlö.

Pyydä tarjous!

*) Mindfullness on keskittymistä tähän hetkeen. Itsensä ja ympäristön havainnointia juuri sellaisena kuin se on. Olla muuttamatta sitä ja hyväksyä se sellaisena kuin se on. Kyky olla tässä hetkessä laskee stressitasoja, sen sijaan että murehtisimme menneitä tai miettisimme liikaa tulevaa. Meditaatiot ovat mindfullness-harjoituksia, joissa pääsee hyvin kehon ja mielen yhteyteen.

Omien eväiden tuominen ja nauttiminen on meillä myös sallittua.

Tervetuloa viettämään unohtumattomia tähtihetkiä Hanhenlentoon!