Juhlat ja kokoukset

Hanhenlennon Riihipirtti ja Tarinaliiteri henkivät vanhanajan tunnelmaa pitkine pöytineen ja esineineen. Riihi palvelee 80 henkilöä niin häissä, syntymäpäivillä, valmistujaisissa kuin muissakin tilaisuuksissa. Riihi on parhaimmillaan lämpimänä vuodenaikana toukokuusta elokuuhun ja se sijaitsee kauniiden maalaismaisemien keskellä järven rannan tuntumassa.

Maalaismaisemat rantoineen, puutarhoineen ja eläimineen tarjoavat upeita mahdollisuuksia hää- ja juhlavalokuvauksiin. Miltä kuulostaisi vihkiminen rannassa tai tunnelmallinen iltajuhla lukuisten kynttilöiden sytytyksineen? Tilaisuutta varten on paikassa olemassa hääparille hääkaari ja illan tummuessa voit varata kynttilöiden sytytyksen tekemään juhlasta ikimuistoisen. Tarjoilun voi hoitaa paikalle itse tai autamme järjestelyissä yhteistyökumppanina toimivan pitopalvelun kautta. Koristelut tilaan on mahdollista tehdä itse tai tilata valmiina esimerkiksi jostain alla olevista vaihtoehdoista. Tarjoamme tilaisuuksiin runsaasti erilaista ohjelmaa Retro leikkiaitasta leikkeihin ja peleihin sekä eläinten esittelykierroksiin.

Riihen varustus: Sisältää: Pöydät ja istuimet 80 hlölle, kylmäsäilytystilaa, loppusiivous, istumapaikkoja ulkona, sähköt, koroke esiintyjille, kahvin- ja vedenkeitin. Vesi tulee rannassa olevalle saunalle ja riihen vieressä on ulko-wc. Riihessä on soralattia.

Juhlien sankari voi varata yöpymispaikaksi ainutlaatuisen Piisaminpesän, joka soveltuu erityisesti hääparille. Lisätiedot ja hinnat Piisaminpesästä löytyy täältä. Piisaminpesään saa varattua lisäpalveluna tunnelmaan sopivan koristelun. Juhlavieraita palvelee 150 metrin päässä sijaitseva Hanhenpesä-mökki, lisätiedot ja hinnat löytyy täältä. Myös rantasauna ja palju ovat juhlavieraille varattavissa, tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Kysy lisää!

Riipirtti + Tarinaliiteri

300€ / vrk (klo 15 – 12)

600€ / viikonloppu (pe klo 15 – su klo 12)

Pienille ryhmille, enintään 20 hlö, soveltuu Riihipirtti0, 150€ / vrk

Lisäpalvelut esim. häihin tai muihin juhliin

-Tunnelmailta: Kynttilöitä noin 100 kpl ulos ja sisälle sekä niiden sytytys sovittuna ajankohtana juhlien aikana.

Hää- / juhlakyyti: Hääparin tai juhlien sankarin saapuminen juhlapaikalle tai ajelutus pihapiirissä  vanhalla traktorilla (traktori Volvo vm-49) 100€

-Kuvauspaikka pihapiirissä, ilmainen. Kuvassa eläin mukana 60€

-Rannassa vihkiminen, hääkaari: ilmainen koristelematta, koristeltuna 30€

-Piisaminpesän koristelu: 40€

-Sauna 30-50€ , riippuen varustelusta (lämmitys, pefletit, kyttilät, vastat)

-Palju 95€ / vrk

-Ohjelmaesimerkkejä juhlien yhteydessä

  • Kotieläinpihakierros 100€,

  • Tiipiiteltta ja lelut sekä pihapelit 60€,

  • Leluaitta ja pihapelit 60€

  • Rannekeleikki ja Tuisku-poro mukana onnettarena 100€

Liinavaihtoehdot:

-Kertakäyttöliinat 100€

-Pellava- / puuvillaliinat 150€-200€

-Vaihtoehtoisesti voit tuoda omat liinat

Riihen historiaa

Alunperin riihi on toiminut viljan puintipaikkana. 2020 riihi kunnostettiin juhlatilaksi ja riihen yhteydessä olevaan lato-osaan tehtiin kotimuseo, joka sai nimekseen Tarinaliiteri.

Ota yhteyttä Päivi Hutukka puh. 040 564 1502

Lähetä sähköpostia info@hanhenlento.f