Eläinten esittely- ja hoitohetki

Voiko olla mitään mukavampaa kuin pehmeä turpa poskella ja notkea villa sormilla?

Eläinesittelyssämme koet eläimen luottavaisen läheisyyden sen omassa kotitarhassa. Rauhallinen eläinten harjaaminen tai silittäminen rentouttaa ja luo hyvänmielen tunteen.

Samalla, kun kuulet Akan tai Ukon tarinoita Hanhenlennon eläimistä, opit uutta eläinten tavoista ja käsittelystä. Pääset hoitamaan ja hellimään eläimiä ohjaajan opastuksella joko aitaukseen tai karsinaan; rapsuttamaan, harjaamaan tai ruokkimaan ajankohdasta riippuen.

Esittelykierroksella opastamme eläinten käsittelyyn ja huolehdimme osallistujien turvallisuudesta. Varusteeksi kannattaa valita helposti puhdistettavat jalkineet sekä pukeutua sään mukaan.

Eläinten terveyden vuoksi toivomme, että huomioit tautiriskin, jos olet ollut tekemisissä muiden eläinten kanssa.

Tilaa eläinesittely ennakkoon, viimeistään edellisenä päivänä.

Eläinten esittely- ja hoitohetki 45€, sisältää  4 henkilöä. Lisähenkilöt 11€/hlö. Kysy tarjousta isommista ryhmistä. Kesto on noin 1h.

Sisältää kotieläinpihan asukkaiden esittelyn, hoitohetken ja vapaan rapsuttelun sekä pääsyn valittujen eläinten kotitarhaan ohjaajan opastuksessa. Lapset voivat osallistua joko vanhemman tai työntekijän avustamana. Kokonaisaikaan voidaan myös sisällyttää tutustuminen kotimuseoon.

Tervetuloa hellimään eläimiä!

Omat eväät ovat sallituja tai voit ostaa pientä purtavaa omatoimiseen eväiden syöntiin tai esim. makkaranpaistoon.

Kysy lisää Päivi Hutukka puh. 040 5641 502

Lue Hanhenlennon Akan ja Ukon tarinat facebookista