Piisaminpesä
Piisaminpesä- mökin vuokrauksessa noudatetaan seuraavia sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia sen jälkeen, kun asiakas on maksanut sopimusehdoissa mainitun varausmaksun. Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään 18 vuotta täyttänyt.

Varausehdot
Vuokraaja suorittaa varaamisen ensisijaisesti Iisalmi ja tienoot verkkokaupan kautta. Varauksen voi tehdä myös puhelimitse. Verkkokauppa lähettää vuokraajalle laskun varauksesta. Varaus on vahvistettu, kun vuokraaja on maksanut laskun. Ellei vuokraa ole maksettu viimeistään eräpäivänä, vuokran antajalla on oikeus perua varaus.

Peruutusehdot
Mikäli varaus peruutetaan alle 21 vrk vuokrauksen ajankohdasta veloitetaan koko vuokrauksen hinta. Mikäli lomamökki saadaan uudelleen vuokratuksi, palautetaan vuokrauksesta saatu summa, josta pidätetään peruutuskuluna 20 % loppusummasta. Jos vuokralainen tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, vuokraajalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta 20 %:n peruutuskulua. Peruutus on silloin tehtävä viipymättä ja osoitettava luotettavalla tavalla esim. lääkärintodistuksella. Varauksen voimassaoloaikana tehtyä peruutusta tai keskeytystä ei hyvitetä. Vuokranantaja voi perua varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Asiakkaalla on silloin oikeus saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin. (Ks. loput Hanhenlento vuokramökin kohdalta) Riitojen ratkaisu jne.

Lomamökin käyttö
Vuokranantaja luovuttaa avaimet vuokralaiselle, varauksen alkaessa.
Lähdettäessä mökki on kalusteineen ja varusteineen luovutettava siinä kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa.
Vuokraan sisältyvät kalusteet, mökillä olevat varusteet, peitteet, tyynyt ja patjat, vessapaperi, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, lämmitys sekä energia ruoanlaittoon ja valaistukseen, sekä polttopuut takkaa ja saunoja varten. Nuotiota varten mahdollisuus ostaa puita vuokranantajalta.
Telttailu, leiriytyminen tai muun vastaavan lisämajoituksen käyttö lomamökin alueella on kielletty, ellei toisin sovita.
Avotulen teko on sallittu ainoastaan nuotiopaikalla.
Kotieläimiä, kuten koiria, kissoja tai vastaavia saa tuoda lomamökille. Ulkona lemmikit tulee pitää kytkettynä ja muutoinkin on huomioitava tilalla olevat kotieläimet, jotka laiduntavat rannalla mökin läheisyydessä.
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle tulleet vahingot suoraan vuokranantajalle.

Huomautukset
Mökkiin liittyvät huomautukset on ilmoitettava loman aikana suoraan vuokranantajalle.

Riitojen ratkaisu
Sopimuksessa sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimusriidat neuvottelemalla. Mikäli sopimukseen ei päästä, riidat ratkaistaan paikallisessa käräjäoikeudessa.