Vuokrausehdot

Hanhiniemen mökin vuokrauksessa noudatetaan seuraavia sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia sen jälkeen, kun asiakas on maksanut sopimusehdoissa mainitun varausmaksun.

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään 18 vuotta täyttänyt.

Varaaminen ja maksaminen

Vuokraaja suorittaa lomamökin varaamisen puhelimitse, sähköpostitse tai nettimökin kautta. Varauksen tekemisen jälkeen vuokraaja vahvistaa varauksen maksamalla varausmaksun.

Varaus on vahvistettu, kun vuokraaja on maksanut vähintään 20% vuokraushinnasta ennakkomaksuna. Maksu tulee suorittaa viipymättä, viimeistään 7 vrk:n kuluttua varauksesta . Ellei varausmaksua ole maksettu vuokranantajalla on oikeus perua varaus. Mikäli varaaminen tapahtuu kolme viikkoa tai vähemmän aikaa ennen varauksen alkua, kaikki maksut suoritetaan kokonaisuudessaan kerralla. Mikäli vuokraaja laiminlyö maksut ja maksuajat, mökin omistaja voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Loppuvuokra erääntyy maksettavaksi viimeistään 21 vrk ennen varauksen alkua.

Vuokrasta ei lähetetä erillistä laskua, ellei niin erikseen sovita.

Tilinumero maksuja varten FI44 5068 0620 3147 89, saajana Hanhenlento. Vuokraan sisältyy alv (10%).

Peruutukset

Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 21 vrk ennen varauksen alkua, veloitetaan koko hinta. Mikäli lomamökki saadaan uudelleen vuokratuksi, palautetaan uudeelleen vuokrauksesta saatu summa, peruutuskuluna pidätetään ennakkomaksu.

Jos vuokralainen tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, vuokraajalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua.

Peruutuksesta on silloin ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Varauksen voimassaoloaikana tehtyjä peruutuksia/keskeytyksiä ei hyvitetä. Vuokranantaja voi perua varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Asiakkaalla on silloin oikeus saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin.

Lomamökin käyttö

Mökin vuokranhinta sisätää majoittumisen enintään kuudelle henkilölle. Lisähenkilöistä veloitamme 5€/hlö/vrk.

Vuokranantaja luovuttaa avaimet vuokralaiselle, varauksen alkaessa.Lähdettäessä mökki on kalusteineen ja varusteineen luovutettava siinä kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa.

Vuokraan sisältyvät kalusteet, mökillä olevat varusteet, peitteet, tyynyt ja patjat, vessapaperi, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, lämmitys sekä energia ruoanlaittoon ja valaistukseen, sekä polttopuut takkaa, nuotiota ja saunoja varten.

Telttailu, asuntoauto /-vaunupaikka lisämajoituksena lomamökin alueella on kielletty, ellei toisin sovita.

Avotulen teko muualla mökin alueella on kielletty, paitsi nuotiopaikalla.

Kotieläimiä, kuten koiria, kissoja tai vastaavia saa tuoda lomamökille. Huomioitava tilalla olevat kotieläimet, jotka laiduntavat rannalla mökin läheisyydessä. Lemmikkimaksu 20€/varaus/lemmikki.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle tulleet vahingot suoraan vuokranantajalle.

Huomautukset

Mökkiin liittyvät huomautukset on ilmoitettava loman aikana suoraan vuokranantajalle.

Riitojen ratkaisu

Sopimuksessa sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimusriidat neuvottelemalla. Mikäli sopimukseen ei päästä, riidat ratkaistaan paikallisessa käräjäoikeudessa.